Vanliga frågor (FAQ)

Upptäck svaren på de vanligaste frågorna om Findstack.

Findstack Produktlistor

Vad är Findstack fri?

Findstack finns tillgänglig på ingen kostnad för användarna tack vare intäkter den genererar från leverantörer som drar nytta av ökad webbtrafik och säljleads. Vi inkluderar alla leverantörer i våra listor, inte bara de som kompenserar oss, för att säkerställa att du har all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut om mjukvaruköp.

Varje leverantör har chansen att presentera sina produkter och samla användarfeedback via vår plattform. Från början har vårt mål varit att vara en av de mest detaljerade och användbara källorna för dem som söker mjukvaruverktyg. Med våra uttömmande listor över programvara, miljontals recensioner och robusta sorterings- och filtreringsmöjligheter, tillsammans med användbara artiklar, stödjer vi din sökning efter de mest lämpliga programvarualternativen för ditt företag.

Jag driver ett mjukvaruföretag, hur kan jag få min produkt listad?

Bra! Gå över till vår "Bli listad" sida och skicka in produktinformationen. Vi vill gärna få dig live på vår webbplats för att visa upp din produkt för våra användare.

Findstack Erbjudanden

Vad exakt är Findstack Erbjudanden?

Findstack är ett rabatterat medlemskap för småföretagare och nystartade företag som ger dem tillgång till gratis och premiumprogramvaruerbjudanden och rabatter för att hjälpa dem att växa sin verksamhet. Vi har en rad erbjudanden från mjukvara till värd- och marknadsföringsverktyg, som alla är exklusiva för våra medlemmar.

Behöver jag gå med och hur mycket kostar medlemskapet?

För att komma åt erbjudandena måste du registrera dig till Findstack. Vi har ett gratismedlemskap och ett premiummedlemskap. Premiummedlemskapet är $99 per år och ger dig tillgång till alla våra erbjudanden.

Är erbjudandena för befintliga kunder eller bara nya?

Behörighetskraven för varje affär kommer att variera. Merparten av affären kommer att riktas mot nya kunder men vi arbetar aktivt med att utöka vårt antal erbjudanden som även är berättigade till befintliga kunder.

Jag driver ett mjukvaruföretag, hur kan jag få min affär listad?

Bra! Gå över till vår 'Kontakt' sida och låt oss veta om affären du vill lista på Findstack.