Smartsheet bakgrundsoskärpa
Smartsheet-logotyp
Smartsheet
4.4
(14,385)
av Smartsheet Inc.
Varför Findstack är gratis?
Findstack är gratis för användare eftersom leverantörer betalar oss när de får webbtrafik och försäljningsmöjligheter. Findstack kataloger listar alla leverantörer – inte bara de som betalar oss så att du kan fatta ett så välinformerat köpbeslut som möjligt.
Unclaimed: Arbetar du på Smartsheet?

Smartsheet recensioner & produktdetaljer

Smartsheet Översikt
Vad är Smartsheet?

Smartsheet, som stoltserar med att vara den pålitliga arbetshanteringsplattformen för över 90 % av Fortune 100-företagen, är en modern arbetshanteringsprogramvara som gör det möjligt för företag att hantera projekt, automatisera processer och arbetsflöden och skala upp till portföljer och program på företagsnivå. Den erbjuder en robust uppsättning vyer, instrumentpaneler, rapporter och arbetsflöden för att spåra och fånga projektplaner, scheman och resurser. Smartsheet kan enkelt integreras med ett antal tredjepartsappar och mjukvara för att tillåta team att integrera plattformen i sitt nuvarande sätt att arbeta. Enterprise-grade, det är en av de säkraste arbetshanteringsprogramvaran på marknaden, som ger chefer och IT-team insyn och detaljerad kontroll över data och åtkomst.

Företag Smartsheet Inc.
År grundades 2006
Företagsstorlek 1001-5000 anställda
Huvudkontoret Bellevue, Washington, USA
Sociala medier
Smartsheet-kategorier på Findstack
Smartsheet Produktinformation
Capabilities
API
Segmentet
Litet företag
Mid Market
Företag
konfiguration Moln / SaaS / webbaserad, mobil Android, mobil iPad, mobil iPhone
Support 24/7 (liverepresentant), chatt, e-post/hjälp, vanliga frågor/forum, kunskapsbas, telefonsupport
Utbildning Dokumentation
Språk Engelska
Smartsheet För- och nackdelar
Fördelar
  • Datadriven automatisering för effektivare arbetsflöden
  • Lätt anpassningsbar plattform
  • En mycket visuell lösning gör uppgiftsspårning enklare
  • Kritiska funktioner för uppgiftshantering hjälper till att öka produktiviteten i stor skala
  • Pålitlig automatisering av kritiska affärsprocesser för team och projekt
Nackdelar
  • Ingen tidsspårningsfunktion
  • Erbjuder inte ett autosparalternativ
  • Begränsad kalendervy
  • Ingen tidsspårningsfunktion
Smartsheet Awards
Findstack 2024 Allmänt märke
Smartsheet-funktioner
Mallar
Skapande & uppdrag
Att göra-listor
Återkommande uppgifter
Förfallodatum
Beroenden
Uppgiftsprioritering
Dra och släpp
Planering
Visningar
Projektkarta
kalender Visa
Instrumentpaneler
Uppgiftshantering
GANTT
Smartsheet Media
Smartsheet 0
Smartsheet 1
Smartsheet 2
Smartsheet 3
Smartsheet 4
Smartsheet 5
Smartsheet-skärmdumpar
Villkor
Vår forskning är sammanställd från olika auktoritativa källor och avsedd att ge allmänna råd. Vi garanterar inte att våra förslag kommer att fungera bäst för varje användningsfall, så överväg dina unika behov när du väljer produkter och tjänster. Dela gärna din återkoppling.
Senast uppdaterad: April 12, 2024
Smartsheet-logotyp
14,385 Smartsheet Omdömen
4.4 ut ur 5
Enterprise (> 1000 emp.)
Februari 09, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
DJ
Deepak J.
"Effektivt verktyg för dataspårning och projektledning"
Vad tycker du bäst om med Smartsheet?
Ease of Implementation, ease of use and high prmpt
Vad ogillar du med Smartsheet?
Limites lines accept and controlled formulae
Vilka problem löser Smartsheet och hur gynnar det dig?
its a great tool to operate in project management
Small Business (50 eller färre anställda)
Februari 08, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
Anumeet K. avatar
Anumeet K.
Biträdande chef för globala rättigheter och royalties
"Imponerande projektledningsverktyg"
Vad tycker du bäst om med Smartsheet?
Beautiful tool, wonderful project management
Vad ogillar du med Smartsheet?
Cumbersome formulae application. Its not easy to apply formulae
Vilka problem löser Smartsheet och hur gynnar det dig?
Project and Task Management. It saves me nnumber of man hours using the report builder feature
Enterprise (> 1000 emp.)
Februari 08, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
ST
Shikha T.
"Det är ett användarvänligt verktyg för att organisera arbetet. Vi kan använda formler. Det hjälper till att underhålla data enkelt."
Vad tycker du bäst om med Smartsheet?
The best thing about SmartSheet is it's easy to use and helps teams work together smoothly. It is also good for tracking tasks and sharing updates with everyone.
Vad ogillar du med Smartsheet?
Smartsheet can be a little challenging to understand for some people. And not have the latest features found in other tools. Sometimes, it might hang when handling heavy data.
Vilka problem löser Smartsheet och hur gynnar det dig?
Smartsheet helps us to keep our work organized and make it easy for everyone to work together.
Enterprise (> 1000 emp.)
Februari 08, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
Gurudev S. avatar
Gurudev S.
Kundtjänstspecialist
"Lätt att använda"
Vad tycker du bäst om med Smartsheet?
I love that it helps me in keeping track of my project tasks and deadlines. Also its an effective tool to represent the numerical figures in a graphical manner. I can easily plan my resiurces with help of this.
Vad ogillar du med Smartsheet?
I wish if we could also get the flowchart feature in this tool
Vilka problem löser Smartsheet och hur gynnar det dig?
Overall, Smartsheet enabls me to collaborate the data more effectively. It has user friendly interface, great features like graphs etc make it a great tool to enhance productivity of me and my team.
Small Business (50 eller färre anställda)
Februari 08, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
AJ
Aaron J.
"Användarvänlig"
Vad tycker du bäst om med Smartsheet?
I like the ease of which I can customize my sheets and adjust the conditional formatting.
Vad ogillar du med Smartsheet?
Because I am not a project manager by trade there is a large learning curve for pulling data from a sheet to a dashboard. They have a lot of tutorial videos but I spend a lot of time watching a video for 30 seconds of information I need. Again I am a novice trying to use a professional program. Who knows, maybe I'll be adding project manager to my creditials.
Vilka problem löser Smartsheet och hur gynnar det dig?
Organizing mutliple events and planning for the year.
Mid Market (51-1000 emp.)
Februari 08, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
PK
Paul K.
Computer Software
"SmartSheet är en starkt rekommenderad onlineapp för arbetsledning."
Vad tycker du bäst om med Smartsheet?
It's my six years in total experience using a smart sheet for managing my work. Easily implemented and daily used it. During the implementation they helped me over the integration. Support agent answer my query ASAP. It's one of the useful applications that I am using to record and analyze the data in all prospects. It's a user-friendly application.
Vad ogillar du med Smartsheet?
So far, I don't have anything special to mention here.
Vilka problem löser Smartsheet och hur gynnar det dig?
Maintaining a record of work.
Enterprise (> 1000 emp.)
Februari 08, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
RB
Ramesh B.
Utbildningsförvaltning
"Lätt att skapa Dashborad"
Vad tycker du bäst om med Smartsheet?
Automation, ease of use, ease of impletmentation, customer support
Vad ogillar du med Smartsheet?
Pivot is not avaliable, Dashborad,Formula not user friendly
Vilka problem löser Smartsheet och hur gynnar det dig?
Smart sheet is every useful tracking Project management & task Management. Team Collaboration
Enterprise (> 1000 emp.)
Februari 07, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
Marlie S. avatar
Marlie S.
Projektanalytiker III
"Bästa projektledningsprodukten"
Vad tycker du bäst om med Smartsheet?
It's very easy to use without a ton of training.
Vad ogillar du med Smartsheet?
I haven't found anything yet that I don't like.
Vilka problem löser Smartsheet och hur gynnar det dig?
As a project manager, keeping on top of projects and keeping the project team informed of what they should be working on.
Enterprise (> 1000 emp.)
Februari 07, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
Sandeepika . avatar
Sandeepika .
Mat och dryck assistent
"Bra verktyg för dataprojektioner"
Vad tycker du bäst om med Smartsheet?
User friendly interface and great to showcase when it comes to Data and graphic representation of data.
Vad ogillar du med Smartsheet?
At times it creates hurdles when applying excel formals in the sheets and then it also at times create difficulties while we have to create monthly dashboards using the same template and Data driven graphs.
Vilka problem löser Smartsheet och hur gynnar det dig?
Instead of make different excel sheets, smartest offers us to save the data and from the same sheets we can show highlights to the management simply. Also we can share these files easily over emails or teams so it's kinda user friendly.
Enterprise (> 1000 emp.)
Februari 07, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
BR
Basim R.
"En enda lösning för att underhålla data och få insikter genom instrumentpaneler."
Vad tycker du bäst om med Smartsheet?
Automation, Dashboard, UI, record keeping, Data integration, and it is very easy to use
Vad ogillar du med Smartsheet?
I can't add multiple tabs to one single sheet
Vilka problem löser Smartsheet och hur gynnar det dig?
It helps me to keep and rrecordof everything and also keeps on reminding me what task is due. Additional I just love the lock column feature which allows me to make sure that the data is not disturbed if shared with multiple users
Enterprise (> 1000 emp.)
Februari 07, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
JA
Jolie S. Kpaka A.
"Mycket effektiv i min roll och mitt ansvar"
Vad tycker du bäst om med Smartsheet?
Smartsheet is very useful for managing all our projects across all countries we work in tracking their progress and generating reports.
Vad ogillar du med Smartsheet?
We work worldwide and have so many projects across the countries we operate in and sometimes due to the limited number of cells, rows, and columns we have had to record details of a country in 2 or 3 different sheets.
Vilka problem löser Smartsheet och hur gynnar det dig?
Project Management from Initiation to Closure.
Enterprise (> 1000 emp.)
Februari 06, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
AD
Alioune D.
"Användbar lösning"
Vad tycker du bäst om med Smartsheet?
The fact that is collaborative. The fact that it's mixing solutions (excel and Microsoft project)
Vad ogillar du med Smartsheet?
The lack of formulas (the number of formulas available is really limited)
Vilka problem löser Smartsheet och hur gynnar det dig?
Providing collaborative project management tools
Enterprise (> 1000 emp.)
Februari 06, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
Jeff M. avatar
Jeff M.
Planeringsanalytiker
"Utmärkt verktyg för dataanalys"
Vad tycker du bäst om med Smartsheet?
Smarsheet is incredibly user friendly and enables me to collect data points from multiple users. I use Smartsheet on a daily basis for multiple different accounts. It was incredibly easy to implement within my organization.
Vad ogillar du med Smartsheet?
That the training classes cost so much money.
Vilka problem löser Smartsheet och hur gynnar det dig?
Pulling multiple and diverse data points from multiple customers.
Enterprise (> 1000 emp.)
Februari 06, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
HM
Himani M.
"Smartsheet har gjort samarbete väldigt enkelt och det är lätt att förstå."
Vad tycker du bäst om med Smartsheet?
I like that we can collaborate with the team easily and the data is not lost. I also like the fact that we can add attachments and notes in each line. The feature of importing the data makes a lot of things easier and we can track the progress as well.
Vad ogillar du med Smartsheet?
I would like for it to be more detailed for new users so that they can learn all the features properly.
Vilka problem löser Smartsheet och hur gynnar det dig?
Smartsheet solves my problem of doing all the work on different different tools and managing space on my system. It is online and does not get corrupt or the data is not changed. It ensures privacy as well because we decide who can have access to the file.
Enterprise (> 1000 emp.)
Februari 06, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
Saurav N. avatar
Saurav N.
Biträdande chef
"Bra i slutförande av uppgifter och projektion för siffror till ledningen"
Vad tycker du bäst om med Smartsheet?
Smarsheet gives us a platform to create and maintain data for our day to day tasks and allows us to represent the same in graphs & charts form to show the zest & highlights to the management real time.
Vad ogillar du med Smartsheet?
Not a dislikie but a suggestion if this tool can also be used to prepare the flowchart diagrams. It will help more people.
Vilka problem löser Smartsheet och hur gynnar det dig?
We can connect Smartsheet with other tools like Microsoft Office 365, Google Workspace etc to create a unified system to share our day to day files and data. Along with this it is great to generate insightful reports and dashboards to track progress, identify bottlenecks, and make data-driven decisions.
Besök hemsida