Piperig bakgrundsoskärpa
Pipefy-logotyp
Pipefy
Effektivisera ditt arbetsflöde
4.6
(223)
Varför Findstack är gratis?
Findstack är gratis för användare eftersom leverantörer betalar oss när de får webbtrafik och försäljningsmöjligheter. Findstack kataloger listar alla leverantörer – inte bara de som betalar oss så att du kan fatta ett så välinformerat köpbeslut som möjligt.
Findstack erbjuder objektiva och omfattande jämförelser för att hjälpa dig hitta den bästa programvaran. Vi kan få en hänvisningsavgift när du besöker en leverantör via våra länkar. LÄR DIG MER

Pipefy recensioner och produktdetaljer

Pipefy Översikt
Vad är Pipefy?

Pipefy är en processhanteringsprogramvara som hjälper team av alla storlekar att skapa automatiserade arbetsflöden och effektivisera sitt arbete. Det låter frontlinjeanställda bygger självständigt skräddarsydda processer, tillämpar sina egna villkor och affärsregler för att automatisera manuella aktiviteter, kontrollera SLA, samarbeta med intressenter och integrera med annan programvara för att säkerställa bättre affärsresultat.

Företag Pipefy
År grundades 2015
Företagsstorlek 201-500 anställda
Huvudkontoret San Francisco, Kalifornien, USA
Sociala medier
Pipefy Categories på Findstack
Ställ frågor om Pipefy
Vad är Pipefy bäst för?
Hur jämför Pipefy med Kissflow?
Vilka är fördelarna och nackdelarna med Pipefy?
Pipefy Produktinformation
Capabilities
API
Segmentet
Litet företag
Mid Market
Företag
konfiguration Moln / SaaS / webbaserad, mobil Android, mobil iPad, mobil iPhone
Support 24/7 (liverepresentant), chatt, e-post/hjälp, vanliga frågor/forum, kunskapsbas, telefonsupport
Utbildning Dokumentation
Språk Engelska
Pipefy funktioner
API-åtkomst
Analytics och rapportering
Audit Trail
Hantering av affärsregler
Fallhantering
Molnbaserad implementering
Samarbetsverktyg
Efterlevnadskontroll
Helpdesk
Anpassningsbara instrumentpaneler
Dataimport / export
Dokumenthantering
Dra och släpp gränssnitt
Blanketthantering
Integrationsförmåga
KPI-övervakning
Mobil åtkomst
Aviseringar och varningar
Installation på plats
Prestandamätningar
Processkartläggning
Processmodellering
Processimulering
Övervakning i realtid
Rollbaserade behörigheter
Uppgiftshantering
Tredjepartsintegrationer
Användaråtkomstkontroller
Versionskontroll
Arbetsflödesautomation
Pipefy Media
Pipefy 0
Pipefy 1
Pipefy 2
Pipefy 3
Pipefy 4
Pipefy 5
Pipefy skärmdumpar
Villkor
Vår forskning är sammanställd från olika auktoritativa källor och avsedd att ge allmänna råd. Vi garanterar inte att våra förslag kommer att fungera bäst för varje användningsfall, så överväg dina unika behov när du väljer produkter och tjänster. Dela gärna din återkoppling.
Senast uppdaterad: Juli 18, 2024
Pipefy-logotyp
223 Pipefy Omdömen
4.6 ut ur 5
Small Business (50 eller färre anställda)
November 16, 2023
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
JC
Jose C.
Grundare
"Bacana"
Vad tycker du bäst om med Pipefy?

Interface bem intuitiva, tempo de resposta do servidor;

Vad ogillar du med Pipefy?

Quando trava o suporte demora a responder.

Vilka problem löser Pipefy och hur gynnar det dig?

Ajuda no protocolo de atendimento.

Enterprise (> 1000 emp.)
Oktober 31, 2023
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
ES
Eduarda S.
Grundare
"Pipefy recension i GP"
Vad tycker du bäst om med Pipefy?

Pipefy helps a lot with day-to-day demands, I feel that requests are more organized and well distributed. In addition to helping a lot with the information contained

Vad ogillar du med Pipefy?

I think that one point that the pipe can adopt is the inclusion of users within the cards, so the location of the users becomes clearer

Vilka problem löser Pipefy och hur gynnar det dig?

It helps that all complementary teams can track requests in a scalable way.

Enterprise (> 1000 emp.)
Oktober 24, 2023
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
BA
Bruno A.
Grundare
"Mycket komplett service"
Vad tycker du bäst om med Pipefy?

Pipefy provides unique ane complete solution. Ease to Use and ease of integration . Great Customer Support and Ease of Implementation.

Vad ogillar du med Pipefy?

I believe that it is necessry to get closer to increase the Frequency of use and understand the number of features

Vilka problem löser Pipefy och hur gynnar det dig?

It helps us to coordinate sending and receiving mail

Enterprise (> 1000 emp.)
Oktober 19, 2023
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
AF
Alina F.
Grundare
"Acho muito pertinente ter uma ferramenta dessa para tratar esses assuntos"
Vad tycker du bäst om med Pipefy?

muito bom a usabilide e todo o visual do produto

Vad ogillar du med Pipefy?

gosto de todos os aspectos acredito que não exista um aspecto ruim

Vilka problem löser Pipefy och hur gynnar det dig?

O beneficio são resolver as demandas atraves da ferramenta

Enterprise (> 1000 emp.)
Oktober 19, 2023
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
CW
Cory W.
Operations Manager
"Lätt att använda"
Vad tycker du bäst om med Pipefy?

It is efficient and easy to navigate. Very simple for new users

Vad ogillar du med Pipefy?

Could use a few more options to allow for more access

Vilka problem löser Pipefy och hur gynnar det dig?

Allows us to keep our agents aligned to adherence

Mid Market (51-1000 emp.)
Augusti 01, 2023
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
Fernanda L. avatar
Fernanda L.
Specialist på Latam Talent Acquisition
"Pipefy har hjälpt mig att automatisera våra interna HR-processer."
Vad tycker du bäst om med Pipefy?

How easy it is to understand the tool and to start using it. Also, the automations are extremely helpful! The Pipefy AI is outstanding. I love the tool so much!

Vad ogillar du med Pipefy?

Sometimes I send automation emails inside a pipe and the candidate receives it into the spam box. It would be perfect if we could prevent that. There were a couple of times that the candidate replied to me saying he didn't receive a feedback from the selection process, I checked it out and the email was sent from the pipe, as it turns out it was in his spam box. Unfortunately this is very commom :(

Vilka problem löser Pipefy och hur gynnar det dig?

The automation of the processes, for sure! With Pipefy I was able to do a lot of process that were manual to become automatic. It has been amazing how much time I have been sparing!

Mid Market (51-1000 emp.)
Augusti 01, 2023
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
LC
Luisa C.
Grundare
"Muy Buena"
Vad tycker du bäst om med Pipefy?

Puede ser programado por cualquier persona, con solo algunas capacitaciones básicas, de igual forma, permite comunicaciones internas y externas, adicionalmente cuenta con una app móvil que te permite visualizar tus procesos de una forma fácil en cualquier parte. Te permite automatizar algunos de tus procesos, para evitar tareas manuales. Puedes crear formularios para recopilar información de forma masiva. Es una herramienta muy bien.

Vad ogillar du med Pipefy?

No tiene un dashboar general de una organización, es decir un panel donde se pueda visualizar todos los procesos de una sola organización, donde se pueda establecer indicadores para poder ver los avances, ya sean de tareas atrasadas y para poder calcular porcentajes de nivel de servicio o de atención de cada una de las tareas, que a la larga son solicitudes de servicios.

Vilka problem löser Pipefy och hur gynnar det dig?

Automatizar los procesos de la organización, de tal forma de disminuir los tiempos de respuestas. Es una forma más rápida de armar informes Permite ejecutar tareas en paralelo

Mid Market (51-1000 emp.)
Juni 20, 2023
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
MM
Marcos M.
Grundare
"Faltam algumas coisas essenciais para um 10"
Vad tycker du bäst om med Pipefy?

As Automaçoes que evitam perda de tempo e retrablho

Vad ogillar du med Pipefy?

A cobrança em dolar. Considero uma desvantagem

Vilka problem löser Pipefy och hur gynnar det dig?

Realização com Sistema SAP Businessa One

Enterprise (> 1000 emp.)
Maj 19, 2023
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
WM
Wesley M.
Grundare
"Excelente alternativa para control de demandas, em diferentes setores e organizações."
Vad tycker du bäst om med Pipefy?

Amo a facilidade que temos que gerir as informações, consultar APIs e até mesmo documentações sem a necessidade de um desenvolvedor. O Pipe nos desafia a de fato conhecer a ferramenta para executar um trabalho de qualidade. Quem ainda não ama o Pipefy, não foi curioso o suficiente pra entender sua amplitude.

Vad ogillar du med Pipefy?

No momento ele me atende em todas as necessidades, inclusive temos indicado o uso da ferramenta em setores parceiros. Acredito que seria interessante o Pipe fornecer uma agenda quinzenal ou mensal dos utilizadores com o time de produto para avaliar possíveis melhorias para o dia a dia. Como por exemplo a hierarquia dos acessos que hoje é limitida e conseguimos utilizar no padrão, mas que pra nós como equipe faria muito sentido abrir essa hierarquia e ter mais níveis de acesso.

Vilka problem löser Pipefy och hur gynnar det dig?

Atualmente nós estamos no processo de acompanhamento com os times de Venda e Financeiro dentro da empresa. Um deles tem como função principal nortear o time de vendas a respeito das negociações e suas etapas de implementação, e o outro tem como função registrar e gerir o tempo que o time financeiro gasta para executar encontros de contas, emissão de notas fiscais e até mesmo o pagamento dos fornecedores.

Small Business (50 eller färre anställda)
Maj 19, 2023
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
GB
Guilherme B.
Grundare
"Pipefy är både en tidsbesparande och en mycket mångsidig applikation."
Vad tycker du bäst om med Pipefy?

Pipefy helps me on keeping track of my to-dos and which step I am on my daily processes. The best thing about this is that I very rarely miss doing an important activity.

Vad ogillar du med Pipefy?

Pipefy is great, and it serves me and my company very well. My only issue with it is that I think that I could do so much more with it, but I have to invest my own time on building stuff that I want, and I pay a lot for every license, so I feel like I am paying for me to do all the work.

Vilka problem löser Pipefy och hur gynnar det dig?

Pipefy helps me gather every prospect that wants to work with my company all in one place, and I can talk with many people interested in doing business. Helps me with network and timesaving, since I needn't to actively prospect.

Mid Market (51-1000 emp.)
Mar 08, 2023
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
BC
Brian C.
Grundare
"Pipefy är ett fantastiskt verktyg för processhantering"
Vad tycker du bäst om med Pipefy?

I love Kanban to carry out processes and tasks in the area. It increases our control and productivity.

Vad ogillar du med Pipefy?

I believe they could invest more in integration with other software.

Vilka problem löser Pipefy och hur gynnar det dig?

Improved our processes and controls, giving greater productivity to the team

Enterprise (> 1000 emp.)
Mar 07, 2023
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
AJ
Anthony J.
Grundare
"Facilidade de uso, tanto para o administrador quanto para o público solicitante."
Vad tycker du bäst om med Pipefy?

Facilidades na construção de processos, condicionais, integrações.

Vad ogillar du med Pipefy?

Deveria ter a opção de visualizar todas as solicitações (de diversos pipes) com filtros. Ter a funcionalidade de fórmulas/cálculos dentro dos formulários.

Vilka problem löser Pipefy och hur gynnar det dig?

Gestão de trabalho, a partir dos fluxos conseguimos medir eficiência e coletar dados para tomadas de decisões.

Mid Market (51-1000 emp.)
Mar 07, 2023
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
BM
Bruno M.
Grundare
"Att använda pipefy för att ta mitt företags effektivitet till en annan nivå"
Vad tycker du bäst om med Pipefy?

Easy to use, fast implantation, very adaptable to my company's needs, a low code solution that most people are capable of using and keep improving the company's processes

Vad ogillar du med Pipefy?

Sometimes the e-mails sent via Pipefy are classified as SPAM.

Vilka problem löser Pipefy och hur gynnar det dig?

Pipefy is helping me centralize information and processes in a single solution that allows me to control my to-do list, SLA, transparency between areas and save time as the automation jobs are getting done along the processes. Also, to have a track record of the inputs and outputs of processes, we can control and analyze data via reports and make better decisions regarding our business.

Mid Market (51-1000 emp.)
Mar 07, 2023
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
LB
Lucas B.
Grundare
"Lågkodsplattform"
Vad tycker du bäst om med Pipefy?

Agilidade e simplicidade para automatizar processos Experiência o usuário Robustez para integração com sistemas legados Bons controles de SLA's

Vad ogillar du med Pipefy?

Dashboard poderiam ser mais amigaveis Falta opção mais completa de documentar o processo

Vilka problem löser Pipefy och hur gynnar det dig?

Integração entre área, sistemas e pessoas Falta de padrão de processos Fluxo de informações ineficientes

Enterprise (> 1000 emp.)
Mar 07, 2023
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
Bruna S. avatar
Bruna S.
Analista De Inovação E Estratégia Ii
"Experiência enriquecedora"
Vad tycker du bäst om med Pipefy?

Possibilidade de facilitar o controle de todos meus fluxos e sempre trazer insights para minha equipe. Pude trazer a ferramenta para uma nova área que ficou encantada com a resolução da ferramenta.

Vad ogillar du med Pipefy?

Algumas informações sobre as automações as vezes se perdem e ficam confusas. Mas fico feliz em poder contar sempre com o apoio do time. A SLA as vezes é um pouco longa, mas nada fora do normal.

Vilka problem löser Pipefy och hur gynnar det dig?

Gerenciamento de processos e projetos, podemos unificar a visão e implantar aprovações gerenciais em nosso novo fluxo. As informações nos trouxeram dados reais, o que tornou nosso fluxo mais fluído.