ClickMeeting bakgrundsskärpa
ClickMeeting Logotyp
ClickMeeting
4.1
(233)
Varför Findstack är gratis?
Findstack är gratis för användare eftersom leverantörer betalar oss när de får webbtrafik och försäljningsmöjligheter. Findstack kataloger listar alla leverantörer – inte bara de som betalar oss så att du kan fatta ett så välinformerat köpbeslut som möjligt.
Findstack erbjuder objektiva och omfattande jämförelser för att hjälpa dig hitta den bästa programvaran. Vi kan få en hänvisningsavgift när du besöker en leverantör via våra länkar. LÄR DIG MER

ClickMeeting Recensioner & produktdetaljer

ClickMeeting Översikt
Vad är ClickMeeting?

ClickMeeting är en effektiv plattform för hantering av webbseminarier för företag som vill öka sin digitala räckvidd genom professionellt anordnade och varumärkesbaserade webbseminarier. Plattformens verktyg och funktioner är särskilt intuitiva och användarvänliga, vilket gör den till ett av de enklaste alternativen som finns tillgängliga idag, speciellt för evenemang som arrangeras internationellt. ClickMeeting är också anpassningsbar, med användare som kan skräddarsy allt från webinarrummet såväl som andra nyckelelement som behövs för att etablera ett effektivt varumärke för alla evenemang. Typer av innehåll som kan finnas på ClickMeeting inkluderar Facebook och YouTube Live, presentationer, undersökningar och omröstningar, bara för att nämna några. Den kommer också med exakta analyser som kan ge djupare publikinsikter för framtida evenemang.

Företag ClickMeeting NS. Zoo
År grundades 2011
Företagsstorlek 51-200 anställda
Huvudkontoret Gdansk, Pommerns vojvodskap, Polen
Sociala medier
ClickMeeting Kategorier på Findstack
Ställ frågor om ClickMeeting
Vad ClickMeeting är bäst för?
Hur fungerar ClickMeeting jämföra med BlueJeans Virtual Events?
Vad är fördelarna och nackdelarna med ClickMeeting?
ClickMeeting Produktinformation
Capabilities
API
Segmentet
Litet företag
Mid Market
Företag
konfiguration Moln / SaaS / webbaserad, mobil Android, mobil iPad, mobil iPhone
Support 24/7 (liverepresentant), chatt, e-post/hjälp, vanliga frågor/forum, kunskapsbas, telefonsupport
Utbildning Dokumentation
Språk Engelska
ClickMeeting För-och nackdelar
Fördelar
  • Stöder full ljud- och videoinspelning av livesessioner
  • Erbjuder chattfunktionalitet och interaktiva sessioner
  • Integration med Facebook Live och YouTube för extra engagemang
  • Stöder HD-videopresentation för flera presentatörer
Nackdelar
  • Systemförseningar orsakade av ett större antal gäster
  • Saknar automatisk transkription
  • Relativt dyrt
ClickMeeting Funktioner
Analytics och rapportering
Deltagarspårning
Automatiserade e-postinbjudningar
Automatiserade webbseminarier
Breakout Rum
Chattfunktionalitet
Anpassningsbar branding
Anpassningsbara registreringsformulär
Engagemangsanalys
Händelsehantering
Fildelning
HD-video och ljud
Handhöjning
Värdkontroller
Integration med CRM
Målsidesmallar
Verktyg för att generera potentiella kunder
Direktsända omröstning
Mobil åtkomst
Flerspråkig Support
Webbinarier på begäran
Undersökningar efter webbseminarium
Frågesvarshantering
Inspelning och uppspelning
Registreringshantering
Skärmdelning
Integrering av sociala medier
Undersökningar och feedback
Virtuella bakgrunder
Whiteboard-verktyg
ClickMeeting Media
ClickMeeting 0
ClickMeeting 1
ClickMeeting 2
ClickMeeting 3
ClickMeeting 4
ClickMeeting 5
ClickMeeting 6
ClickMeeting Skärmbilder
Villkor
Vår forskning är sammanställd från olika auktoritativa källor och avsedd att ge allmänna råd. Vi garanterar inte att våra förslag kommer att fungera bäst för varje användningsfall, så överväg dina unika behov när du väljer produkter och tjänster. Dela gärna din återkoppling.
Senast uppdaterad: Juli 17, 2024
ClickMeeting Logotyp
233 ClickMeeting Omdömen
4.1 ut ur 5
Mid Market (51-1000 emp.)
Oktober 13, 2020
 Källa
Helhetsbetyg:
1.0
AG
Verifierad granskare
Grundare
"Många buggar och brist på kundservice"
Vad tycker du bäst om ClickMeeting?

- reliability of streams - user friendly interface

Vad ogillar du med ClickMeeting?

- some features available in upgraded plans are not working properly - files attached to the webinars could not be downloaded by the participants - certificates of attendance were not sent to all participants - customer service is a joke - all they managed to say is that apparently customers are using improper web browsers (all of them!) and we had to provide the files through different website, which looked really unprofessional

Vad är problem ClickMeeting lösa och hur gynnar det dig?

The question should be what bussiness problem had clickmeating caused.

Small Business (50 eller färre anställda)
Maj 25, 2020
 Källa
Helhetsbetyg:
1.0
AG
Verifierad granskare
Grundare
"INTE INTE!"
Vad tycker du bäst om ClickMeeting?

Nothing... Nothing... Nothing... Nothing...

Vad ogillar du med ClickMeeting?

Expensive, FULL OF BUGS, We lost more than 500 clients because of technical problems and Clickmeeting do nothing with knowledge of what is not working right.

Vad är problem ClickMeeting lösa och hur gynnar det dig?

NON... this is crap...

Enterprise (> 1000 emp.)
Oktober 16, 2019
 Källa
Helhetsbetyg:
1.0
AG
Verifierad granskare
Grundare
"ClickMeeting - Dålig kundupplevelse"
Vad tycker du bäst om ClickMeeting?

It records our proctored assessments that we administer

Vad ogillar du med ClickMeeting?

Customer Services is extremely poor, not user friendly, does not automatically delete rooms after a certain amount of time

Vad är problem ClickMeeting lösa och hur gynnar det dig?

Proctored Assessment

Small Business (50 eller färre anställda)
Mar 06, 2018
 Källa
Helhetsbetyg:
1.0
AG
Verifierad granskare
Grundare
"för dyr"
Vad tycker du bäst om ClickMeeting?

customizable UI.................................

Vad ogillar du med ClickMeeting?

the price, and bad screensharing app / features

Vad är problem ClickMeeting lösa och hur gynnar det dig?

screensharing of 3D geometry

Small Business (50 eller färre anställda)
Februari 27, 2018
 Källa
Helhetsbetyg:
1.0
AG
Verifierad granskare
Grundare
"Flyttade till en annan produkt."
Vad tycker du bäst om ClickMeeting?

I liked the price - it was very competitive.

Vad ogillar du med ClickMeeting?

The main reason I use software like this is for screen recording. But the recorded file shows the whole software and not just the particular application I was using. I can't sell a recording that is a full view of the back end of a webinar platform.

Vad är problem ClickMeeting lösa och hur gynnar det dig?

I was hoping for it to be my longstanding recorded webinar tool.

Small Business (50 eller färre anställda)
Februari 27, 2018
 Källa
Helhetsbetyg:
1.0
AG
Verifierad granskare
Grundare
"Clickmeeting Recension"
Vad tycker du bäst om ClickMeeting?

The ability to show videos (youtube) and Powerpoint

Vad ogillar du med ClickMeeting?

The audio is NOT good, and people on smartphones cannot see the videos, and it is very difficult, esp smartphone users, to switch back and forth between chat, and presentation mode...

Vad är problem ClickMeeting lösa och hur gynnar det dig?

I have used it exclusively to share training topics and info with my business team, globally...

Small Business (50 eller färre anställda)
Februari 27, 2018
 Källa
Helhetsbetyg:
1.0
AG
Verifierad granskare
Grundare
"Jag ville verkligen gilla ClickMeeting, men deras plattform svikit oss för många gånger"
Vad tycker du bäst om ClickMeeting?

Pricing was fair (if the tech worked), online chat support was responsive in answering simple questions, CM was fairly easy to set up

Vad ogillar du med ClickMeeting?

Tech was completely unreliable. We experienced countless complaints about the quality of our streams (audio and video). We had at least 2 occasions where the tech failed completely while we were trying to broadcast to 1000+ people. It was humiliating and we finally got tired of writing apology emails to our viewers and quit CM. The answer from CM was always that it was our fault, never CM's tech or servers fault. We had our internet connections maxed out, had tech experts come into our facilities and check all connections and speeds, and they said our internet connections were smoking and there were no problem on our end. We ran multiple tests,rehearsals, and speed checks in preparation of our webinar events. The last straw was when we paid extra to increase our seating for a 1000+ for our big webinar, and paid to have a CM tech on call during the webinar in case there was a problem. Once we went live, the tech immediately melted and we could not broadcast. Our paid CM tech support was no where to be found for over 10 minutes as this nightmare unfolded. When they finally responded, they once again said the issue was on our end and there wasn't much they could do. Since then we switched to a new webinar vendor. We have broadcast the same webinars, big crowds, same setups with this new vendor,, and amazingly have had ZERO tech issues. Our viewers responded that it was the best audio/video they had ever seen from us. ClickMeeting was so promising in many other ways, but when it can't perform consistently well at its one job -- providing a decent broadcast experience -- we had to move on.

Vad är problem ClickMeeting lösa och hur gynnar det dig?

We were looking for an affordable and reliable webinar platform to use regularly for presentations to our customers. CM failed at providing the reliable part.

Small Business (50 eller färre anställda)
Jan 25, 2018
 Källa
Helhetsbetyg:
1.0
AG
Verifierad granskare
Grundare
"Hemsk kundservice - använd inte!"
Vad tycker du bäst om ClickMeeting?

It's easy to use once you get the hang of it

Vad ogillar du med ClickMeeting?

- They only have a 50 person cap for webinars- after that you have to manually approve people- we have over 10 webinars a week, and going in to manually approve attendees is not time efficient. I asked if they would stop the registration page after 50 sign-ups, and never received a reply. - HORRIBLE customer service. I'm still waiting (it's been 8 days) for an email response from Łukasz. He/she just left me hanging after I contacted support. I tried to live chat with them once as well since all of the waiting rooms had the same presenter, and I was trying to figure out the problem. The liv echat person said it was my fault. and provided to help. - We've received many complaints from members that the platform is hard to sign in to, and when they contact customer support, they're are rude and condescending.

Vad är problem ClickMeeting lösa och hur gynnar det dig?

The ability for our membership to connect and learn.

Besök hemsida