Appy Pie bakgrundsoskärpa
Appy Pie-logotyp
Appy Pie
Skapa appar utan ansträngning
4.7
(1,326)
Varför Findstack är gratis?
Findstack är gratis för användare eftersom leverantörer betalar oss när de får webbtrafik och försäljningsmöjligheter. Findstack kataloger listar alla leverantörer – inte bara de som betalar oss så att du kan fatta ett så välinformerat köpbeslut som möjligt.
Findstack erbjuder objektiva och omfattande jämförelser för att hjälpa dig hitta den bästa programvaran. Vi kan få en hänvisningsavgift när du besöker en leverantör via våra länkar. LÄR DIG MER

Appy Pie recensioner och produktinformation

Appy Pie Översikt
Vad är Appy Pie?

Appy Pie är en dra-och-släpp-byggarprogramvara som låter användare utan programmeringskunskaper eller kodningskunskaper skapa en app. Plattformen kan användas för Windows 8 Phone, Android & iPhone applikationer, både för mobiler och smartphones; och låter användare snabbt publicera till Google Play och iTunes.

Företag Appy Pie LLC
År grundades 2014
Företagsstorlek 51-200 anställda
Huvudkontoret Warrenton, Virginia, USA
Sociala medier
Använd pajkategorier på Findstack
Ställ frågor om Appy Pie
Vad är Appy Pie bäst för?
Hur jämför Appy Pie med Bubble?
Vilka är för- och nackdelarna med Appy Pie?
Appy Pie Produktinformation
Capabilities
API
Segmentet
Litet företag
Mid Market
Företag
konfiguration Moln / SaaS / webbaserad, mobil Android, mobil iPad, mobil iPhone
Support 24/7 (liverepresentant), chatt, e-post/hjälp, vanliga frågor/forum, kunskapsbas, telefonsupport
Utbildning Dokumentation
Språk Engelska
Appy Pie-funktioner
A / B-test
API-integration
Analytics och rapportering
Samarbetsverktyg
Plattformsöverskridande kompatibilitet
Anpassad varumärke
Redigering av anpassad kod
Kundsupportverktyg
Anpassningsbara widgets
Databindning
Distributionsalternativ
Dra och släpp gränssnitt
Form Builder
Köp i appen
Integrated Development Environment (IDE)
media Library
Mobiloptimering
Flerspråkigt stöd
Förbyggda mallar
Pushmeddelanden
Förhandsvisning i realtid
Responsiv Design
Rollbaserad åtkomstkontroll
säkerhets~~POS=TRUNC
Stöd för plugin från tredje part
Spårning av användaraktivitet
Användarautentisering
Versionskontroll
Visual Workflow Builder
Arbetsflödesautomation
Appy Pie Media
Appy Pie 0
Appy Pie 1
Appy Pie 2
Appy Pie 3
Appy Pie 4
Appy Pie Skärmdumpar
Villkor
Vår forskning är sammanställd från olika auktoritativa källor och avsedd att ge allmänna råd. Vi garanterar inte att våra förslag kommer att fungera bäst för varje användningsfall, så överväg dina unika behov när du väljer produkter och tjänster. Dela gärna din återkoppling.
Senast uppdaterad: Juli 18, 2024
Appy Pie-logotyp
1,326 Appy Pie Omdömen
4.7 ut ur 5
Small Business (50 eller färre anställda)
Februari 09, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
NG
Noah G.
Facklig representant
"Väldigt lätt och rakt fram. Tog bara ett par minuter."
Vad gillar du bäst med Appy Pie?

The ease of use of the software and helpful support

Vad ogillar du med Appy Pie?

........................................

Vilka problem löser Appy Pie och hur gynnar det dig?

Resubmission of my app, and google policies.

Small Business (50 eller färre anställda)
Februari 01, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
Shane Gerald P. avatar
Shane Gerald P.
Smärtbehandlingsläkare/medicinsk cannabiskonsult
"Mycket hjälpsam och extremt artig - tack för hjälpen"
Vad gillar du bäst med Appy Pie?

easy to use and excellent customer service

Vad ogillar du med Appy Pie?

I am happy with appy pie and their services

Vilka problem löser Appy Pie och hur gynnar det dig?

my application will be my main source of customer connection

Small Business (50 eller färre anställda)
Jan 27, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
TB
Tyrone B.
Grundare
"Den bästa appen för min musikverksamhet"
Vad gillar du bäst med Appy Pie?

I like the customer service and the features of the app. You can make your product as simple or as complicated as you need.

Vad ogillar du med Appy Pie?

With so much features and growing, I really cant say there are down sides.

Vilka problem löser Appy Pie och hur gynnar det dig?

It helps me build my website to hold the type of presence I am looking for.

Small Business (50 eller färre anställda)
Jan 26, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
Kieran W. avatar
Kieran W.
Grundare
"Bra"
Vad gillar du bäst med Appy Pie?

Helpful staff are always there to help out when needed.

Vad ogillar du med Appy Pie?

All is good, I can't fault any of the appypie

Vilka problem löser Appy Pie och hur gynnar det dig?

They have been able to replicate my website into an app

Small Business (50 eller färre anställda)
Jan 24, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
IS
Ifan S.
Vd
"Det är mycket värdefullt för våra företagstjänster."
Vad gillar du bäst med Appy Pie?

User-friendly access features that allow me to customise for our clients.

Vad ogillar du med Appy Pie?

Need more cool new layouts. I understand you have premium services. But perhaps charge just a few more for additional cooler layouts for those not wanting to spend over budget. Just a thought. Other than this no complaints.

Vilka problem löser Appy Pie och hur gynnar det dig?

It has helped us uniquely provide solutions for our clients by combining other AI integrations into your app systems.

Small Business (50 eller färre anställda)
Jan 23, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
Syed N. avatar
Syed N.
Affärsanalytiker
"Bra"
Vad gillar du bäst med Appy Pie?

It is easy to use and develop application

Vad ogillar du med Appy Pie?

No more live chat for california resident.

Vilka problem löser Appy Pie och hur gynnar det dig?

Twitter API

Small Business (50 eller färre anställda)
Jan 18, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
MS
Michael S.
Profesionální řidič
"Mycket bra produkt för mitt företag."
Vad gillar du bäst med Appy Pie?

Perfect a simply for users, perfect and friendly support staff.

Vad ogillar du med Appy Pie?

Nothing, all service is good, quick, friendly.

Vilka problem löser Appy Pie och hur gynnar det dig?

I have to build proffesional taxi app.

Small Business (50 eller färre anställda)
Jan 10, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
EB
Eddie B.
Grundare
"Mycket bra, snabb och vänlig kundsupport."
Vad gillar du bäst med Appy Pie?

Very good,quick and friendly customer support.

Vad ogillar du med Appy Pie?

It takes a while to get used to it. But after a little warm up it becomes easier.

Vilka problem löser Appy Pie och hur gynnar det dig?

Build an app.

Small Business (50 eller färre anställda)
Jan 10, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
MJ
Manny J.
Grundare
"Bra kundservice"
Vad gillar du bäst med Appy Pie?

Customer Support was great when I needed help publishing my app

Vad ogillar du med Appy Pie?

Nothing everything was easy and straightforward

Vilka problem löser Appy Pie och hur gynnar det dig?

Launching my app in the google and apple stores

Small Business (50 eller färre anställda)
Jan 08, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
SU
Somto U.
Grundare
"Lätt att använda"
Vad gillar du bäst med Appy Pie?

I like that Appy Pie is so easy to use and integrates well with Google sheets.

Vad ogillar du med Appy Pie?

It lacks some features like restricting some pages from registered users even with global login turned on.

Vilka problem löser Appy Pie och hur gynnar det dig?

Providing digital course content for the members of my organization and networking.

Small Business (50 eller färre anställda)
Jan 06, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
AG
Amanda Jane Day G.
Grundare
"Appy Pie är en solid plattform med fantastiska integrationsmöjligheter och expertteam för patientsupport."
Vad gillar du bäst med Appy Pie?

Appy Pie's integration capabilities, room for future growth within the decentralized web3 economy, and stellar customer support make it great for novice and expert developers.

Vad ogillar du med Appy Pie?

I like everything about Appy Pie and have been using their platform since 2016.

Vilka problem löser Appy Pie och hur gynnar det dig?

Appy Pie allows me to integrate as many things as I need to within my business.

Small Business (50 eller färre anställda)
Jan 04, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
KD
Karina D.
Grundare
"Bygga en app"
Vad gillar du bäst med Appy Pie?

Great tool for someone like me with no tech experience. Shame I didn't have the time to explore more of their wonderful features.

Vad ogillar du med Appy Pie?

Nothing at the moment. Thank you for the support

Vilka problem löser Appy Pie och hur gynnar det dig?

I used the platform to build my own app.

Small Business (50 eller färre anställda)
Jan 03, 2024
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
CP
Chris P.
Grundare
"Appy Pie Experience"
Vad gillar du bäst med Appy Pie?

Appy pie has a dedicated team ready to help me whenever I need them. They make every easier for me so that I can focus on running my business.

Vad ogillar du med Appy Pie?

I don't have any dislikes and I haven't had any problems.

Vilka problem löser Appy Pie och hur gynnar det dig?

Appy pie is helping me solve a transportation issue in my local area.

Small Business (50 eller färre anställda)
December 28, 2023
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
Bhupinder A. avatar
Bhupinder A.
kundsupportsrepresentant
"Växande ålder för AI-webbplats och appskapande"
Vad gillar du bäst med Appy Pie?

The wesbite is user friendly and very effective with all the offers, features and services available, customer support is great.

Vad ogillar du med Appy Pie?

It can use more user friendly Interface.

Vilka problem löser Appy Pie och hur gynnar det dig?

Creating and implementing the app and website.

Small Business (50 eller färre anställda)
December 24, 2023
 Källa
Helhetsbetyg:
5.0
EM
Eleni M.
Akademisk forskare
"Bra plattform och service!!"
Vad gillar du bäst med Appy Pie?

The immediate reply to my questions and the their communication with me.

Vad ogillar du med Appy Pie?

there is nothing to dislike. Everything is perfect

Vilka problem löser Appy Pie och hur gynnar det dig?

I created an app for my academic needs easy and with the support of the team